Základní charakteristika při výrobě přírodních (autentických) vín
Minimum vstupů do výroby, žádné doslazování či dokyselování moštů. Nepoužívají se přísady a pomocné látky k vylepšení chuti vína (enzymy, taniny, umělá výživa kvasinek). Nepoužívají se některé postupy zahrnující kryomaceraci, kryoselekci a vakuové odpařování.Kvasinky a kvašení: Pouze spontánní kvašení s využitím lokální mikroflóry.Filtrace a čiření: Žádná nebo jen hrubá filtrace, čiření žádné nebo jen s pomocí vybraných přírodních látek. Zrají v dřevěných sudech. Žádné nebo minimální množství veškerého SO2.
Manufaktura, individuální přístup ke každému vínu, práce ve sklepě s láskou a nadšením je pro nás samozřejmostí.
Bylinková vína jsou vyrobena s použitím různých druhů bylinek, která se dávají macerovat do přírodního (autentického) vína. Popíjí se jako lék. Výroba na zakázku.
Všechna naše vína nejsou nijak stabilizována a chemicky ošetřena,
proto musí být skladována do 14 °C